За нас

Основана во 1990, Т.А. Балкан Турист го градеше своето име како бренд што означува квалитет и доверба преку успешното работење во текот на скоро 30 години. Со тоа ја освоивме...

Сведоштва

Последни понуди

Новитети

Букурешт

11ти октомври Букурешт Синаја, Брашов, Снагов... 10.октомври (четврток) СКОПЈЕ - БУКУРЕШТСостанок на групата во 18:30 часот на паркингот спроти хотелот "Holiday inn". Поаѓање за Романија во 19:00 часот. Ноќно возење...

Словенија

11ти октомври Словенија Љубљана, Блед, Бохињ, Постојна... ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:10.октомври (четврток) СКОПЈЕ - ЉУБЉАНАСостанок на групата на паркингот спроти хотелот “Holiday Inn” во 17:30 часот. Поаѓање за Љубљана во 18:00ч....

Античка Грција

11ти октомври Античка Грција Атина, Коринт, Епудаурус, Нафплион, Микена, Делфи... ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО:10.октомри (четврток) СКОПЈЕ - АТИНА Состанок на групата на паркингот спроти хотелот “Holiday Inn” во 18:30 часот. Поаѓање...
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Instagram

Добивај ги најновите попусти
и LAST MINUTE понуди

Најави се на нашата мејлинг листа и добивај попусти и најнови понуди.

Ти благодариме

Нешто не е во ред