Краков и Виена

4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Букурешт

4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊЕ / АВТОБУС

Софија

3 дена / 2 ноќевања / автобус

Сараево

5 ДЕНА / 2 НОЌИ / АВТОБУС

Истанбул

АВТОБУС 5 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА

ВИЕНА

АВТОБУС / 5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

ТИВАТ СО ПОСЕТА НА ДУБРОВНИК И КОТОР

4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Милано

АВТОБУС / 5 ДЕНА/ 3 НОЌЕВАЊА

Нови Сад

АВТОБУС / 4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

Атина

АВТОБУС / 4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

Венеција со Верона и Фиренца

АВТОБУС / 4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

Северна Италија

АВТОБУС / 5 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА

ТИВАТ СО ПОСЕТА НА ДУБРОВНИК И КОТОР

4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Нови Сад

АВТОБУС / 4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

Соко Бања

АВТОБУС / 3 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *