Лето 2019

АКЦИЈА!!!! АКЦИЈА!!!!

POLIHRONO-HALKIDIKI

7 ноќевања + превоз по особа

Хотел АСПИДА

01.06.’19 – 08.06.’1

115 €  = 79 €

08.06.’19 – 15.06.’19

135 €  = 99 €

15.06.’19 – 22.06.’19

145 € = 119 €

        22.06.’19 – 29.06.’19 

165 € = 139 €

Цените се дадени за сместување во 1/2 студио

3 и 4 то лице плаќаат само превоз 35€, бројот на собите е ограничен. Промоцијата важи до 25.05.2019 година или до исполнување на капацитети. Плаќање ВЕДНАШ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *