Возен парк

Возен парк
Балкан Турист поседува сопствени луксузни автобуси кои одговараат на вашите потреби. Вршиме изнајмување на автобуси по најповолни цени. Квалитетот ни е од посебно значење – имаме квалитетни автобуси со квалитетни возачи и квалитетна услуга.
Aвтобусиte се редовно сервисирани, одржувани и означени со логото на Балкан Турист.
Располагаме со MAN R07 (49+1 седишта) и MAN R08 (56+1 седишта).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *