Доделуваме гратис летување за двајца во Грција во еден од нашите закупи. Начин за учество е уплата за Новогодишната програма во Сараево која што истата е и на промотивна цена до 15.11.2019. Победникот ќе биде соопштен утрото по дочекот на Новата Година

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *