Програми со авион

Париз

5 ДЕНА / 4 НОЌЕВАЊА / АВИОН

Рим

5 ДЕНА / 4 НОЌЕВАЊА / АВИОН

МОСКВА & СТ.ПЕТЕРБУРГ

8 ДЕНА / 7 НОЌЕВАЊА / АВИОН

СТ.ПЕТЕРБУРГ & МОСКВА

9 ДЕНА / 8 НОЌЕВАЊА / АВИОН

МОСКВА

6 ДЕНА / 5 НОЌЕВАЊА / АВИОН

Барселона

5 ДЕНА / 4 НОЌЕВАЊА / АВИОН

Мароко

8 ДЕНА / 7 НОЌЕВАЊА / АВИОН

Програми со автобус

Сараево

5 ДЕНА / 2 НОЌИ / АВТОБУС

Истанбул

АВТОБУС 5 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА

ВИЕНА

АВТОБУС / 5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

Соко Бања

АВТОБУС / 3 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

Атина

АВТОБУС / 4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

ТИВАТ СО ПОСЕТА НА ДУБРОВНИК И КОТОР

4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Милано

АВТОБУС / 5 ДЕНА/ 3 НОЌЕВАЊА

Нови Сад

АВТОБУС / 4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

Венеција со Верона и Фиренца

АВТОБУС / 4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

Северна Италија

АВТОБУС / 5 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА

ТИВАТ СО ПОСЕТА НА ДУБРОВНИК И КОТОР

4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Милано

АВТОБУС / 5 ДЕНА/ 3 НОЌЕВАЊА

Нови Сад

АВТОБУС / 4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА

Барселона

5 ДЕНА / 4 НОЌЕВАЊА / АВИОН

Мароко

8 ДЕНА / 7 НОЌЕВАЊА / АВИОН

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *