автобуски понуди

БУДВА – ДУБРОВНИК – ЦЕТИЊЕ – ОСТРОГ

5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС СИГУРНА РЕАЛИЗЦАИЈА

БЕЛГРАД – ОПЛЕНАЦ

3 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Нови Сад

4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Сараевo

5 ДЕНА / 2 НОЌИ / АВТОБУС

ИСТРА И ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Истанбул

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Истанбул-Анкара-Кападокија-Бурса

7 дена / 4 ноќевања / автобус

Виена

5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Дворците на Баварија

6 дена / 3 ноќевања / автобус

Берлин

6 дена / 3 ноќевања / автобус

Азурен Брег

6 дена / 3 ноќевања / автобус

Швајцарија

6 дена / 3 ноќи / автобус

Салцбург - Минхен - Грац

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Сан Марино

5 дена / 2 ноќевања / автобус

ЛУТРАКИ – ВОДЕН

2 дена / 1 ноќевање / автобус

ДРАЧ - ТИРАНА

2 дена / 1 ноќевање / автобус

СOЛУН – ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ

2 дена / 1 ноќевање / автобус

ВРЊАЧКА БАЊА

3 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

ВРЊАЧКА БАЊА - НИШ

2 дена / 1 ноќевање / автобус

Златибoр - Мoкра Гoра – Врњачка Бања

2 дена / 1 ноќевање / автобус

Темишвар

2 дена / 1 ноќевање / автобус

Боровец - Софија

2 дена / 1 ноќевање / автобус

БЛАГОЕВГРАД – САНДАНСКИ – МЕЛНИК

3 дена / 2 ноќевања / автобус

авионски понуди

МИЛАНО - ГРАДОТ НА ВИСОКАТА МОДА

АВИОН / 4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА - СО ПОАЃАЊЕ НА 1 МАРТ

МИЛАНО - ГРАДОТ НА ВИСОКАТА МОДА

АВИОН / 4 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА - СО ПОАЃАЊЕ НА 15 МАРТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *