ОСТРОГ – БУДВА – ПОДГОРИЦА

КАВАДАРЦИ – ВЕЛЕС - СВ. НИКОЛЕ– СКОПЈЕ

ПОАЃАЊЕ СЕКОЈ ПЕТОК НАВЕЧЕР ВО ОКТОМВРИ

04/06.10.’19 – 11/13.10.’19 - 18/20.10.’19 – 25/27.10.’19

1 ден.
Состанок на групата во 22:30 часот. Поаѓање во 23:00 часот. Се патува преку граничен премин Блаце , Косово, Албанија и Црна Гора. Ноќно возење со попатни паузи. Пристигнување во Будва во утрниските часови, прошетка низ прекраснте улички на стариот
град и слободно време за индивидуални активности.
Поаѓање за манастирот попладне во 14:00 часот. Сместување и ноќевање во манастирот.

2 ден.
Поаѓање од манастирот во утринските часови после литургијата околу 10:00 часот кон Подгорица каде што е предвидена посета на трговскиот центар Delta Siti во Подгорица. Во 16:00 часот тргнување за Скопје според договореното време. Пристигнување во вечерните часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 1.400,00 денари

Во цената е вклучено:
1.Превоз на наведената реалција со високотуристички автобус
2.Посета на Будва и Острог
3. Организација и водство на патувањето

Во цената не е вклучено:
1. Такса и превоз од долниот до горниот манастир 3 евра
2. За реализација на аранжманот е потребно минимум од 45 патници. Доколку има помал број на патници цената може да се зголеми или аранжманот да се откаже најдоцна 5 дена пред поаѓање
ЗА ОВОЈ АРАНЖМАН ВАЖАТ ОПШТИТЕ УСЛОВИ НА ПАТУВАЊЕ НА Т.А.“БАЛКАН ТУРИСТ ТРАВЕЛ КОМПАНИ“ – КАВАДАРЦИ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *