Сараево

5 дена / 2 ноќевања / автобус

ВЕНЕЦИЈА МИЛАНО СИРМЕОНЕ

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Истанбул

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Cinque Terre

6 дена / 3 ноќевања / автобус

Крф - Метеори

4 дена / 2 ноќевања / автобус