Истанбул

Автобус 10/13.10.2019

Сараево

Автобус / 5 дена / 2 ноќевања

Острог

10.10 - 13.10.’19 (автобус 3 дена / 2 ноќевања)

Античка Грција

Атина, Коринг, Епидаурус, Нафплион, Микена, Делфи...

Словенија

Љубљана, Блед, Бохињ, Постојна...

Букурешт

Синаја, Брашов, Снагов...

Венеција

Фиренца, Верона, Лаго ди Гарда...

Нови Сад

3 дена / 2 ноќевања / Автобус

Будва

Дубровник, Тиват и Котор 09-13.10.2019 4 дена / 3 ноќевања

Будва

Дубровник, Тиват и Котор 10-13.10.2019 3 дена / 2 ноќевања

ОСТРОГ – БУДВА – ПОДГОРИЦА

КАВАДАРЦИ – ВЕЛЕС - СВ. НИКОЛЕ– СКОПЈЕ ПОАЃАЊЕ СЕКОЈ ПЕТОК НАВЕЧЕР ВО ОКТОМВРИ 04/06.10.’19 – 11/13.10.’19 - 18/20.10.’19 – 25/27.10.’19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *