Естонија, Летонија, Литванија

Авион 7 дена / 6 ноќевања

ЈУЖНА ИТАЛИЈА

Лече – Остуни - Арбелобело - Бари - Соренто - Матера - Битонто

НА МОРЕ ВО МАЈ - ХАЛКИДИКИ

24 – 26 МАЈ - 2 НОЌЕВАЊА

Санторини

Автобус / 5 дена / 3 ноќевања

Истанбул

Автобус / 5 дена / 2 ноќевања

Кападокија со Анкара

Автобус / 5 дена / 3 ноќевања

Будва, Дубровник и Острог

Aвтобус / 4 дена / 2 ноќевања

Ханиоти Grand Otel

23.05 - 26.05.2019

Букурешт и Трансилванија

Автобус / 4 дена / 2 ноќевања

Драч

Автобус / 3 дена / 2 ноќевања