автобуски понуди

БУДВА – ДУБРОВНИК – ЦЕТИЊЕ – ОСТРОГ

5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС СИГУРНА РЕАЛИЗЦАИЈА

БЕЛГРАД – ОПЛЕНАЦ

3 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Нови Сад

4 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Сараевo

5 ДЕНА / 2 НОЌИ / АВТОБУС

ИСТРА И ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Истанбул

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Истанбул-Анкара-Кападокија-Бурса

7 дена / 4 ноќевања / автобус

Виена

5 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Дворците на Баварија

6 дена / 3 ноќевања / автобус

Берлин

6 дена / 3 ноќевања / автобус

Азурен Брег

6 дена / 3 ноќевања / автобус

Швајцарија

6 дена / 3 ноќи / автобус

Салцбург - Минхен - Грац

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Сан Марино

5 дена / 2 ноќевања / автобус

ЛУТРАКИ – ВОДЕН

2 дена / 1 ноќевање / автобус

ДРАЧ - ТИРАНА

2 дена / 1 ноќевање / автобус

СOЛУН – ПАРАЛИЈА – МЕТЕОРИ

2 дена / 1 ноќевање / автобус

ВРЊАЧКА БАЊА

3 ДЕНА / 2 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

ВРЊАЧКА БАЊА - НИШ

2 дена / 1 ноќевање / автобус

Златибoр - Мoкра Гoра – Врњачка Бања

2 дена / 1 ноќевање / автобус

Темишвар

2 дена / 1 ноќевање / автобус

Боровец - Софија

2 дена / 1 ноќевање / автобус

БЛАГОЕВГРАД – САНДАНСКИ – МЕЛНИК

3 дена / 2 ноќевања / автобус

Мистичната Кападокија со Анкара

6 дена / 3 ноќевања / автобус

авионски понуди

МИЛАНО - ГРАДОТ НА ВИСОКАТА МОДА

Авион/ 4 дена / 3 ноќевања - СО ПОАЃАЊЕ НА 1 МАРТ

МИЛАНО - ГРАДОТ НА ВИСОКАТА МОДА

Авион / 4 дена / 3 ноќевања - СО ПОАЃАЊЕ НА 15 МАРТ

Бајковита Швајцарија

Авион/ 5 дена / 4 ноќeвањња

Стразбур - Алзас и Шварцвалд

Авион / 4 дена / 3 ноќевања

Париз - Дизниленд

Авион / 5 дена / 4 ноќевања

Градот на вода - АМСТЕРДАМ

Авион / 4 Дена / 3 Ноќевања

Мадрид

Авион / 5 дена / 3 ноќевања

Лисабон

Авион / 5 дена /4 ноќевања

Медитеранскиот Бисер - Малта

4 Дена / 3 ноќевања / Авион

Брисел – Антверпен - Луксембург

Авион / 4 дена / 3 ноќевања

Хургада со крстарење по Нил

Авион / 7 ноќевања / 10 дена