Одличен избор на хотели! Прекрасни се. Кога и да одам во Lucky Bansko, добивам кралски третман J. Сето ова благодарение на вас. Поздрав!
Aлександар С.
Со сопругата сакаме да ви се заблагодариме за сите овие години исполнети со успешна соработка. Вашето знаење и услуга отсекогаш биле беспрекорни, и едвај чекаме да се видиме за следна соработка. Поздрав.
Сашо П.
Балкан Турист ни приредија патување од соништата. Внимателно ни ги ислушаа барањата и ги исполнија до детал. Ја препорачувам оваа агенција секому!
Игор Д.
Ги користам услугите на Балкан Турист повеќе од 15 години. Кога и да патувам, се обраќам кај нив, бидејќи знам дека можат да ми испланираат одмор каков што сакам. Секогаш се тука да им помогнат на клиентите и да дадат совет. Ви благодарам за се’.
Марија Т.
Веќе 20 години патуваме со Балкан Турист и ќе продолжиме во иднина. Не само поради тоа што најубавите спомени ни се од одморите со нив, туку и поради односот со клиентите. Прават навидум мали работи, кои верувам за повеќето значат многу, со цел да им излезат во пресрет на клиентите. Браво дечки! Продолжете така!
Душан М.
Не знам од каде да почнам. Го имавме најневеројатниот одмор до сега. Ви благодариме за вложеното време и труд за да ни го испланирате патувањето, беше совршено. Видовме и искусивме многу работи, беше како во сон. Ви благодариме и се гледаме наскоро за следното патување!
Никола В.
Сакам од се’ срце да ви се заблагодарам што ми овозможивте да ја доживеам Италија на уникатен начин. Си поминавме прекрасно. Хотелите беа одлични, исто и водичите на турите. Имаме прекрасни спомени и немам доволно зборови за да ви заблагодарам. Закон сте! Едвај чекам да одам на следното патување со вас!
Соња М.
Архитект
Со години патуваме преку Балкан Турист и отсекогаш услугата им била беспрекорна. Секогаш внимаваат на сите детали во врска со патувањето и нашите барања. Благодарение на нивното искуство и познавање, добиваме незаменливи совети во врска со патувањето и доживуваме незаборавни моменти.
ilinka
Илинка П.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *