ЛЕТО 2020

ДИРЕКТЕН ЧАРТЕР ЛЕТ СКОПЈЕ - АНТАЛИЈА - СКОПЈЕ АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ

НАПОМЕНИ:
– ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ДВОКРЕВЕТНА СОБА, ВО ДАДЕНИОТ ХОТЕЛ И ТИП НА УСЛУГА ЗА 6 НОЌИ / 7 ДЕНА
– ЦЕНИТЕ СЕ СО ВКЛУЧЕН ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА!
– ПОПУСТИТЕ ЗА ДЕЦА СЕ ОДНЕСУВААТ НА ХОТЕЛСКОТО СМЕСТУВАЊЕ
– ПОПУСТИТЕ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО ДАТУМОТ КОЈ Е НАЗНАЧЕН
– ЦЕНИТЕ НА ПАКЕТ АРАНЖМАН СЕ ПРОМЕНЛИВИ ВО ОДНОС НА ТЕРМИНОТ НА ПАТУВАЊЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *