1 ДЕН. 13.01.2018
Состанок на група 00 : 00. Тргнување во 00 : 30 кон Загреб. Патување преку Kуманово и граничниот премин Табановцe со редовни гранични формалности и попатни паузи. Патувањето продолжува преку Р. Србија и Р.Хрватска. Пристигнување околу 14 : 00 и сместување во хотел. Тргнување кон спортската сала во 16 : 00. Гледање на натпреварите:
– 17 : 30 Германија – Црна Гора
– 19 : 30 Македонија – Словенија
По натпреварот враќање во хотел. Ноќевање.

2 ДЕН 14.01.2018
Појадок. По појадокот организирана посета на Вараждин (факултативно), каде се игра една од групите на Европското Ракометно Првенство во која група учествува: Данска, Унгарија, Чешка и Шпанија. Во вечерните часови враќање во Загреб. Во вечерните часови враќање во хотел. Слободно време за индивидуални активности. Ноќевање.

3 ДЕН 15.01.2018
Појадок. По појадокот организиран разглед на Загреб (факултативно) со локален туристички водич. Враќање во хотел. Tргнување кон спортската сала во 16 : 00. Гледање на натпреварите:
– 18 : 00 – Словенија – Германија
– 20 : 30 – Црна Гора – Македонија
По натпреварот слободно време за индивидуални активности или организирана забава во фан зоната. Враќање во хотел. Ноќевање.

4 ДЕН 16.01.2018
Појадок. По појадокот тргнување кон Италија и посета на градот Трст (факултативно) разглед на градот или посета и разглед на Самобор (факултативно). Слободно време за индивидуален шопинг. Во вечерните часови враќање во Загреб. Ноќевање.

5 ДЕН 17.01.2018
Појадок. По појадокот слободно време за индивидувални активности. Тргнување кон спортската сала во 16 : 00. Гледање на натпреварите:
– 18 : 00 – Германија – Македонија
– 20 : 30 – Црна Гора – Словенија
По натпреварот тргнување кон Македонија. Ноќно возење. Пристигнување во Скопје во утринските часови.

ЦЕНА ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО ЕКОНОМСКА СОБА – 210 ЕВРА – 13 020,00 ДЕНАРИ.
ЦЕНА ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО СТАНДАРД СОБА – 225 ЕВРА – 13 950,00 ДЕНАРИ.

Во цената е вклучено:
– Превоз со високо – туристички автобус.
– Сместување во хотел ЛАГУНА (http://hotel-laguna.hr) – Загреб на база на 4 ноќевања со појадок (економска соба / стандард соба).
– Пратител на група во текот на целото времетраење на програмата.
– Организација и водство на патувањето.
o Во цената не е вклучено:
– Патничко осигурување (задолжително).
– Влезници за натпреварите ( мoжност за купување на истите во Т.А. Оскар Травел Сервис).
– Факултативни излети и разгледи:
Посета и разглед на Вараждин – 15 евра (за организација на оваа факултатива се потребни минимум 25 патници).
Посета и разглед на Трст – 25 евра (за организација на оваа факултатива се потребни минимум 25 патници).
Посета на Самобор – 10 евра (за организација на оваа факултатива се потребни минимум 40 патници).
Посета и разглед на Загреб – 10 евра (за организација на оваа факултатива се потребни минимум 40 патници).

За ова патување важат општите услови за патување на СКТМ.
Минимум број на пријавени патници е 45.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook

Добивај ги најновите попусти
и LAST MINUTE понуди

Најави се на нашата мејлинг листа и добивај попусти и најнови понуди.

Ти благодариме

Нешто не е во ред