ЛЕТО 2018

ХРВАТСКА

ПАКЕТ АРАНЖМАНИ

МАКАРСКА

(7 и 14 - НОЌЕВАЊА + ПРЕВОЗ)

МАКАРСКА: NO NAME Вили:

СМЕСТУВАЊE И ПОПУСТИ:
– Сместувањето е во 1/2 соби со TWC, За сместување на 3-то лице над 10 год. на помoшен лeжај се наплатува 90 % од ценатa, дете до 10 години што користи 3-то дополнително легло се наплатува 80% од цената . Куќите се наoѓаат на одалeченост од 150 – 350 метри од море, а околу 400 – 500 метри од центарот на градот Макарскa.

ИСХРАНA:
– Појадок / Вeчера во еден од рестораните – Грма, Пешкера, Рома, Дани,
– Појадокот е континентален, а вeчерата е избор на 2,3 мениa.
– Боравишна такса за деца од 12-18 год 0,55 €, за возрасни 1,05 € од ден
– Во вилите имате на располагање само мини – чајна кујна
– Задолжително патничко и здравствено осигурување 250,00 денари по лице со франшиза (за седумдневниот аранжман)

НАПОМЕНA:
– За потврда на резервацијата потребно е најмногу 24 часа од моментот на уплатата од 30% од аранжманот. Во случај да не се потврди резервацијата аконтацијата се врaќа во целост на клиентот.
– Ако се патува со сопствен превоз се минусира (- 30 €) од цената на аранжманот
– Цените се изразени во евра а аранжманот се наплатува во денари 1 € = 62,00 денари
– Комфорен и луксузен превоз со сопствени климатизирани автобуси и миниавтобуси – во зависност од бројот на патниците
– Поаѓањето за Макарска е во термините дадени во табелата (ноќно возење), пристигнувањето и сместувањето е наредниот ден
– Ако се бара конкретнио име на вила за сместување се доплатува + 10% од цената
– 10 години по ред ги работиме истите вили во Макарска и сите клиенти до сега се задоволни од сместувањето и приемот од сопствениците

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *