LAST MINUTE ПОНУДА

TESSALIA-VELIKA–SOTIRICI

7 ноќевања + превоз

Вили “ТАССИА“ и “АНЕССИ“

26.05.’18 – 02.06.’18 59€
02.06.’18 – 09.06.’18 79 €
09.06.’18 – 16.06.’18 89 €

3 и 4-то лице плаќаат само превоз 35 € RT

Бројот на собите е ограничен
Промоцијата важи до 12.05.2018 год.

Last minute понуда

Pod Olimp

7 ноќевања + превоз
Паралиа – Вила “ЛА МИРАЖ“
27.05.’18 – 03.06.’18 59€
03.06.’18 – 10.06.’18 79 €
10.06.’18 – 17.06.’18 89 €
3 и 4-то лице плаќаат само превоз 35 € RT
Бројот на собите е ограничен
Промоцијата важи до 12.05.2018 год.