TESSALIA-VELIKA–SOTIRICI

7 ноќевања + превоз

Вили “ТАССИА“ и “АНЕССИ“

26.05.’18 – 02.06.’18 59€
02.06.’18 – 09.06.’18 79 €
09.06.’18 – 16.06.’18 89 €

3 и 4-то лице плаќаат само превоз 35 € RT

Бројот на собите е ограничен
Промоцијата важи до 12.05.2018 год.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *