Hotel Orbilux

ЗИМА 2019

ВИКЕНД ВО БАНСКО

Hotel Orbilux 3*

18.01-20.01.2019

1 ден: петок
Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови. Пауза вo Метро Благоевград. Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.

2 ден: сабота
Појадок. Ден за слободни активности и индивидуални прошетки. Вечера. Ноќевање.

3 ден: недела
Појадок. Слободни активности и припрема за заминување. Напуштање на хотелите. Поаѓање кон Македонија со попатни паузи во 16:00 часот локално време. Пауза во Метро Благоевград. Пристигнување во вечерните часови.

Цената е во евра за пакет по лице и вклучува:
• Превоз до наведената дестинација
• 2 ноќевања полупансион
• Користење на СПА Центар

Сопствен превоз
Хотел Орбилукс 3 * -Банско

Цената е во евра по лице на ден во апартман и вклучува:
• Појадок и Вечера
• Користење на СПА Центар

Цената не вклучува:
• Туристичка такса 1 евро на ден по лице
Напомена: Плаќањето е во денарска противвредност по курс 62 мкд

Hotel Friends

ЗИМА 2019

ВИКЕНД ВО БАНСКО

Hotel Friends 3*

18.01-20.01.2019

1 ден: петок
Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови. Пауза вo Метро Благоевград. Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.

2 ден: сабота
Појадок. Ден за слободни активности и индивидуални прошетки. Вечера. Ноќевање.

3 ден: недела
Појадок. Слободни активности и припрема за заминување. Напуштање на хотелите. Поаѓање кон Македонија со попатни паузи во 16:00 часот локално време. Пауза во Метро Благоевград. Пристигнување во вечерните часови.

Цената е во евра за пакет по лице и вклучува:
• Превоз до наведената дестинација
• 2 ноќевања со појадок,вечера
• Користење на СПА Центар (џакузи, сауна, парна бања)

ХОТЕЛ FRIENDS 3* – СОПСТВЕН ПРЕВОЗ

Сместување во двокреветни стандард соби
2+1 = 2 возрасни + 1 возрасен (помошно легло)
2+2 = 2 возрасни + 2 деца (помошно легло)

Цената е во евра на ден по лице и вклучува:
– ноќевање со појадок и вечера
– Користење на СПА Центар (џакузи, сауна, парна бања, релакс зона)
– Цената не вклучува:
– Туристичка такса 1 евро на ден по лице

Hotel Royal

ЗИМА 2019

ВИКЕНД ВО БАНСКО

Hotel Royal 3***

11.01-13.01.2019

18.01-20.01.2019

25.01-27.01.2018

1 ден: петок
Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови. Пауза вo Метро Благоевград. Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности. Вечера Ноќевање.

2 ден: сабота
Појадок. Ден за слободни активности и индивидуални прошетки. Вечера. Ноќевање

3 ден: недела
Појадок. Слободни активности и припрема за заминување. Напуштање на хотелите. Поаѓање кон Македонија со попатни паузи во 16:00 часот локално време. Пауза во Метро Благоевград. Пристигнување во вечерните часoви.

Цената е во евра за пакет по лице и вклучува:
• Превоз до наведената дестинација oд Скопје, Велес, Штип, Неготио, Кавадарци
• 2 ноќевања со појадок,вечера
• Користење на СПА Центар

Во Цената не е вклучено:
– бањарки за Спа центарот -3 евра од ден

Сопствен превоз -15 евра

Bansko Spa & Holidays

ЗИМА 2019

ВИКЕНД ВО БАНСКО

BANSKO SPA & HOLIDAYS

18.01-20.01.2019

1 ден: петок
Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови. Пауза вo Метро Благоевград. Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.

2 ден: сабота
Појадок. Ден за слободни активности и индивидуални прошетки. Вечера. Ноќевање.

3 ден: недела
Појадок. Слободни активности и припрема за заминување. Напуштање на хотелите. Поаѓање кон Македонија со попатни паузи во 16:00 часот локално време. Пауза во Метро Благоевград. Пристигнување во вечерните часови.

Цената е во евра за пакет по лице и вклучува:
• Превоз до наведената дестинација
• 2 ноќевања со појадок, вечера
• Користење на СПА Центар

СОПСТВЕН ПРЕВОЗ
Хотел Банско Спа и Холидеи 4*

Цената е во евра по лице и вклучува:
• 1 ноќевања со појадок, вечера
• Користење на СПА Центар

Во цената не е вклучено:
Туристичка такса 1 евро од лице од ден