Hotel Panorama Resort

ЗИМА 2019

ВИКЕНД ВО БАНСКО

HOTEL PANORAMA RESORT 4*

18.01-20.01.2019

1 ден: петок
Состанок и поаѓање на групата во раните утрински часови. Пауза вo Метро Благоевград. Пристигнување во Банско и сместување во хотел. Слободно попладне и време за индивидуални активности. Вечера. Ноќевање.

2 ден: сабота
Појадок. Ден за слободни активности и индивидуални прошетки. Вечера. Ноќевање.

3 ден: недела
Појадок. Слободни активности и припрема за заминување. Напуштање на хотелите. Поаѓање кон Македонија со попатни паузи во 16:00 часот локално време. Пауза во Метро Благоевград. Пристигнување во вечерните часови.

Цената е во евра за пакет по лице и вклучува:
• Превоз до наведената дестинација oд Скопје, Велес, Штип, Неготино, Кавадарци
• 2 ноќевања со појадок,вечера
• Користење на СПА Центар