АВТОБУСКИ ПОНУДИ

Белград

2 дена / 1 ноќевање / автобус

Истанбул

4 дена / 2 ноќевања / автобус

Виена

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Јужна Италија

6 дена / 3 ноќевања / автобус / траект

Будимпешта

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Азурен Брег

6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Прага – Дрезден – Виена

5 дена / 3 ноќевања / автобус

Прага – Карлови Вари – Дрезден – Виена

6 дена / 3 ноќевања / автобус

Истанбул

5 дена / 2 ноќевања / автобус

АВИОНСКИ ПОНУДИ

Венеција

4 дена / 3 ноќевања / авион

Париз

4 дена / 3 ноќевања / авион

Амстердам

4 дена / 3 ноќевања / авион