За нас

Основана во 1990, Т.А. Балкан Турист го градеше своето име како бренд што означува квалитет и доверба преку успешното работење во текот на скоро 30 години. Со тоа ја освоивме...

Сведоштва

Последни понуди

Новитети

Сараево

8-ми МАРТ САРАЕВО МОСТАР – МЕЃУГОРЈЕ – ВИШЕГРАД - МОКРА ГОРА 5 дена / 2 ноќи / автобус 1 ден 08.03.2018 (четврток) Кавадарци / Скопје Поаѓање за Сараево во 19:00...

Лето 2018

Грција Хрватска Турција Бугарија Црна Гора

Вила Литца

ЛЕТО 2018 Вила Литца 10% попуст до 31.01.2018 Неа Флигита Вила Литца е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вила Корфу, и на околу 70 м. од...