За нас

Основана во 1990, Т.А. Балкан Турист го градеше своето име како бренд што означува квалитет и доверба преку успешното работење во текот на скоро 30 години. Со тоа ја освоивме...

Сведоштва

Последни понуди

Новитети

Лето 2018

Грција Хрватска Турција Бугарија Црна Гора

Вила Литца

ЛЕТО 2018 Вила Литца 10% попуст до 31.01.2018 Неа Флигита Вила Литца е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вила Корфу, и на околу 70 м. од...

Вила Марија, Неа Флогита

Лето 2018 Вила Марија 10 % ПОПУСТ ЗА УПЛАТА ДО 31.01.2018 Неа Флогита Вила МАРИА е лоцирана во центарот на Неа Флогита,во близина хотел Корфу, и на околу 50 м....