Зима 2019/2020

Aparthotel Kopaonik

Копаоник

Копаоник е еден од поголемите планински предели во Србија. Сместен е во централниот дел на земјата со мал дел во Северно Косово. Највисока точка е Панчиќев Врв (2.017 м). Ова е најпознатиот скијачки центар во Србија, со вкупно 25 жичници со капацитет од 32.000 скијачи на час. Во 1981 г. е отворен и националниот парк, кој зафаќа површина од 118,1 км2 и се наоѓа во средиштето на венецот.

УСЛОВИ ЗА ДЕЦА:
· Деца од 3-9 год плаќаат 70% од цената и ги користат сите услуги спрема избраната услуга.

НАПОМЕНИ:
· Дадените цени во табела се однесуваат по лице по ноќевање

Општи напомени:
· Резервација се прави со уплата на 30 % од вкупниот износ на аранжманот;
· Резервациите со попуст се исплаќаат во целост до дадениот термин на попустот;
· Целосна уплата на аранжманот е 10 дена пред почетокот на истиот;
· Цените на аранжманот се дадени во евра за уплата во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари;
· Дадените цени не се валидни за следните периоди : 06.12 – 08.12; 30.12 – 01.01 и 13.01 – 14.01 и 06.03 – 08.03;
· Бараниот термин треба да се резервира 10 дена пред започнување на услугата.

НАПОМЕНА:
Организатор на ова патување е Балкан Турист Травел Компани: Трошоците за подготовка и организација на патувањето со број на полиси АД ОСИГУРИТЕЛНА ПОЛИСА СКОПЈЕ (Полиса бр. 130030006717) и (Класа 13 Општа одговорност и Тарифа 27 Туристички агенции
Агенцијата го задржува правото за отказ на аранжманот 7 дена пред патувањето
За оваа програма важат општите услови за патување на СКТМ и Т.А. Балкан Турист Травел Компани

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *