Лето 2020

Грција

Летни пакет аранжмани, хотели, приватно сместување

Хрватска

Приватно сместување, пакет аранжмани, превоз...

Турција

Online резервации...Хотелско сместување, пакет аранжмани, превоз...

Бугарија

Хотелско сместување, приватно сместување, превоз

Црна Гора

Хотеско сместување, приватно сместување, превоз...

Албанија

Приватно сместување и превоз

8ми Март

АВТОБУСКИ ПОНУДИ

Белград

2 дена / 1 ноќевање / автобус

Истанбул

4 дена / 2 ноќевања / автобус

Виена

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Јужна Италија

6 дена / 3 ноќевања / автобус / траект

Будимпешта

5 дена / 2 ноќевања / автобус

Азурен Брег

6 ДЕНА / 3 НОЌЕВАЊА / АВТОБУС

Прага – Дрезден – Виена

5 дена / 3 ноќевања / автобус

Прага – Карлови Вари – Дрезден – Виена

6 дена / 3 ноќевања / автобус

Истанбул

5 дена / 2 ноќевања / автобус

АВИОНСКИ ПОНУДИ

Венеција

4 дена / 3 ноќевања / авион

Париз

4 дена / 3 ноќевања / авион

Амстердам

4 дена / 3 ноќевања / авион