Зима 2019/2020

HOTEL SREBRNA LISICA 3***

Копаоник

Хотелот Сребрена Лисица 3*, се наоѓа помеѓу патеките на Малото езеро (ноќна патека) и Сончевата долина, на надморска височина од 1752 m, со поглед на бујна смрека шума. Непосредно пред влезот во центарот, одејќи од Јошаничка Бања и Рашка, асфалтираниот пат се одвојува и води кон паркингот и до самиот објект „Сребрена лисица“.

На влезот е пространа лоби со прием, ресторан и ски област. Исто така има и интернет кафе и продавница.

Хотелот „Сребрена лисица“ има 34 комфорни апартмани и 9 двокреветни соби. Секој апартман има бања, удобна дневна соба која ви овозможува да се опуштите со странски и домашни ТВ канали и телефон.

Во однос на структурата и опремата, апартманите не се многу различни. Хотелот располага со апартмани од 25 м2 и 35м2. За помладите, и ако постарите посакаат, постои соба за игри со најнови игри со компјутер и Sony. Обезбедена е и безжична интернет врска во лобито, како и ресторан и аперитив бар. Аперитив бар е единствената област за пушење во хотелот. Заради одржување на конгреси, семинари, разни предавања и сл, аперитив бар Сребрена лисица лесно и брзо се претвора во соодветна сала.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *