Зима 2019/2020

JAT apartmani **

Копаоник

Aпартманите Jat се наоѓаат во центарот на сите главни објекти на туристичкиот центар Копаоник, на надморска височина од 1780 м. Апартманите се наоѓаат во близина на ски патеките.

Капацитети: Апартманите се градени во планински стил и имаат 134 апартмани со различни структури за 1 до 6 лица.
Содржина на апартманите: сите апартмани се опремени со мини-блок кујна со фрижидер, сите потребни садови и кујнски прибор, купатило, телефон и ТВ.
Дополнителни капацитети: Апартманите Јат има ресторан, продавница, соба за игри, ски услуга, салон за масажа и бесплатен Wi-Fi во целиот хотел.

Ресторан
Можете да најдете широк спектар на национална кујна во ресторанот Boeing. Самиот хотел го краси имиџот на семеен хотел.

Опис на апартманите:
* Апартман тип А (0 + 1) – 1 софана развлекување (како француски кревет) за 1 или 2 лица,
* Апартман тип Б (2 + 0) – 2 класични хотелски кревети (за 2 лица),
* Апартман Тип Ц (1 + 1) – 1 софа на развлекување и 1 класичен хотелски кревет (за 2 или 3 лица),
* Стан тип Д (2 + 1) – 1 софа на развлекување и 2 класични кревети (за 3 или 4 лица),
* Апартман Тип Е (3 + 1) – 1 софа на развлекување и 3 класични кревети (за 4 или 5 лица),
* Апартман тип F (4 + 1) – 1 тросед софа во дневната соба и 2 спални соби со 2 класични кревети (за 5 или 6 лица) или 1 софа кревет во дневната соба, 1 спална соба со француски кревет и 1 спална соба со 2 класични кревети (за 5 или 6 лица) или 1 софа кревет во дневната соба и во спалната соба, 1 брачен кревет и 2 класични кревети (за 5 или 6 лица).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *